anneblaauw@hotmail.com

Dit was 2020 | Een jaaroverzicht

Ervaringsdeskundige angsten en videomaker

Created with Sketch.

Dit was 2020 | Een jaaroverzicht

Dit is 2020

Long time no write.
Het is een tijdje gelden dat ik een bericht heb geplaatst op mijn website. De post hiervoor maakte ik aan het begin van de eerste lockdown. En pfoe wat is er daarna veel gebeurt.

Balans
Het combineren van alle sociale media kanalen, school en het werken aan mijn angststoornis vraagt heel wat discipline en energie. De juiste balans hiertussen vinden is nog niet zo makkelijk, is afgelopen jaar gebleken.

Youtube
Het aller leukste vind ik het om video’s te maken. Op mijn Youtube kanaal probeer ik sinds eind november 2020 elke week een video te uploaden. Ik mijn creativiteit en gedachtes er in kwijt en ik haal enorm veel energie uit het lezen van de reacties die onder mijn video’s worden achter gelaten.

Schrijven
Schrijven doe ik nog steeds, maar minder vaak in de vorm van korte verhalen en columns. Zolang ik me kan herinneren staat er op mijn voornemenslijstje aan het begin van het jaar dat ik een boek wil schrijven. Ook dit jaar heb ik hem er gewoon weer op gezet. Alleen nu ben ik vastberaden er ook iets mee te gaan doen. Vanaf 1 januari 2021 schrijf ik wekelijks aan een lang verhaal en wie weet kan ik volgend jaar wel zeggen: kijk ik heb dit jaar een boek geschreven!

En hoe nu verder met deze site?
Ik heb veel ideeën voor de toekomst. Waar ik uiteindelijk naar toe wil met deze site en de verhalen die ik deel. Hoe tof zou het zijn om een platform op te richten en nog meer te kunnen betekenen voor jongeren met psychische klachten. Dromen voor de toekomst. Voor nu verwijs ik je voor de meest recente updates door naar mijn Youtube kanaal en Facebookpagina. En in de tussentijd ga ik mijn site verbeteren, verder plannen, dromen en realiseren.

This was 2020
Hieronder mijn 2020 in een video:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *